2013. június 13., csütörtök

xx 32. fejezet xx


xx Angie xx

ŐSZINTÉN NEVETNI AZ EGYIK legjobb dolog a világon, főleg ilyen sok szörnyűség után. Ám ez a mosoly azonnal lehervadt az arcomról mikor hazaértem, Olyan komor volt a hangulat akár egy kriptában. Ráadásul, amint beléptünk az ajtón Liam felpattant, felkapta kocsikulcsait és minden szó nélkül elrohant. Látszott rajta mennyire dühös, de ötletem sem volt vajon mi lehet az oka.
- Belé meg mi ütött? - bökött fejével az ajtó felé Bradford Badboi
- Akkor ti még nem láttátok, hogy mi kering a neten - mondta Niall.
Nem igazán voltunk előrébb a válasszal, hisz a szőkeségnek igaza volt. Az utóbbi pár órában az internet közelébe se mentünk. Mind a ketten azonnal előkaptuk a telefonunkat és keresgélni is kezdtünk.

A valódi gyengéd szálak...

Nem olyan rég igazán érdekes képeket kapott szerkesztőségünk. Hogy miért is gondoljuk így? Hát úgy gondolom a tény, hogy a képen a One Direction egyik tagja szerepel már sokaknak elég ahhoz, hogy egy kisebb fajta szívrohamot kapjanak. És mi az ami igazán feltüzeli a rajongókat? Egy lány, természetesen. Nos és, ha ez a hölgyemény az egyik bandatag húga? Úgy bizony Angela Tomlinsonról van szó. Itt jön a csavar a dologba, ugyanis a fiú, akivel az ifjú hölgyet lekapták nem a barátja Liam Payne. Nem bizony, hanem Zayn Malik. 
Régebbi információink szerint a bradfordi fiú a Tomlinson testvérek egyik közeli rokonával került igencsak intim kapcsolatba. Az utóbbi hetekben azonban a lánynak se híre se hamva, mintha a föld nyelte volna el. Talán eddig tartott a románc? 
Liam Payne pedig a napokban elég nyúzottnak tűnik, úgy néz ki rájöttünk az okára. Szép barátnője lecserélte őt. Pedig igazán szép párnak tűntek és mind olyan biztosak voltunk ebbe a kapcsolta. A közös nyaralásuk alatt még olyan boldogok voltak, de úgy tűnik zátonyra futott a kapcsolatuk.
De térjünk vissza új párocskánkra Angie és Zayn. Boldogan nevetgéltek és a lány még a tetoválószalonba is elkísérte a fiút. Vajon mind a ketten varrattak magukra valamit? Esetleg közös elhatározás, hogy ezzel is kapcsolatukat erősítsék? Rengeteg kérdés és válasz sehol....
A további fejleményekről majd beszámolunk.

Mikor sikerült végigolvasnom a cikket csak üres tekintettel meredtem a mellettem álló fiúra.
- És Liam azt hiszi, hogy.... ? - mutogattam az ajtó felé.
- Nem tudja mit higgyen. Teljesen elbizonytalanodott - mondta Louis.
- Ezt nem hiszem el - rogytam le az egyik székre.
Zayn még mindig szótlanul meredt mobilja képernyőjére, majd hirtelen felindulásból a földhöz vágta. Idegesen hajába túrt, majd ránk emelte kétségbeesett tekintetét.
- Én nem vagyok ilyen. Sosem tenném ezt egyetlen lánnyal sem.
Látszott, hogy ez az egész őt is ugyanannyira kikészítette, mint engem. Akármennyire is győzködtek minket a többiek, hogy nem hisznek el egy szót sem abból amit olvastak ettől mi még nem éreztük jobban magunkat. Én főleg azért, mert Liam felkapta a vizet és még csak esélyt sem adott rá, hogy esetleg megmagyarázzam ezt a képtelen helyzetet. Lehet, hogy elhiszi? - fordult meg a fejemben az ötlet.  Hiszen ismer... akkor tudja, hogy ilyet sosem tennék, nem?

A lelkiismeret furdalás és egyéb kissé aberrált gondolataim nem hagytak aludni. A dologra csak még inkább rásegített, hogy Liam visszaköltözött a szobájába és egyedül maradtam. Már éjfél is elmúlt, de a fiú sehol. Kezdek egyre jobban aggódni érte, sőt már rongyosra rágtam a számat miatt. Ezzel most nem hibáztatni akarom vagy valami, mert megértem, hogy ki kell szellőztetnie a fejét, de azért szólhatna, hogy legalább él.  Nem is tudom hányadszorra megyek a konyhába. Tulajdonképpen teljesen felesleges lenn visszavánszorognom a szobámig, hisz pár perc múlva ismét rám törne az érzés. A hiány. Liam hiánya. Komótos léptekkel körbejártam a konyhát és miután megállapítottam, hogy semmi sem változott negyed óra alatt átmentem a nappaliba. Mivel tisztában voltam vele, hogy addig úgy sem fogok tudni elaludni míg haza nem ér bekapcsoltam a tévét. Ilyenkor természetesen már semmilyen nézhető műsor nem volt. Így választhattam a pornó és a horror film között. Tehát bele is kezdtem egy nem éppen szimpatikus horror filmbe.  Az ölemben lévő párnát úgy öleltem magamhoz, mintha az életem függött volna tőle, de ez sem bizonyult elégnek. A film így is túl félelmetes volt, legalábbis az én mércém szerint. Ha nem aludtak volna a többiek biztosan végig sikoltoztam volna. Nagyon remélem, hogy hamar véget ér a film, mert már nem bírom sokáig. 
Ekkor a bejárati ajtó zárja kattant, túl sötét volt hogy lássak bármint is, hisz csak a televízió világította be a helységet. Az agyam mélyén tudtam - vagyis inkább reméltem- , hogy Liam az, de mivel nem válaszolt nem lehettem biztos benne. Éktelen sikítás, majd ismét meghal egy ember én pedig a földre pottyantam.
- Angie jól vagy? - segít fel azonnal Liam.
- Igen, csak kicsit sok ez a film.
- Miért nem alszol? - kérdezte miközben kinyomta a műsort.
- Rád vártam, szerettem volna veled beszélni.
- Rendben menjünk a szobámba. Nem szeretném, ha a végén mindenki felkelne.
Némán bólintottam és követtem őt az emelet felé. Szobája ajtaját kitárta előttem és udvariasan előre engedett.  Miután ő is belépett becsukta maga mögött az ajtót és azonnal a szekrényéhez lépett. Én addig az ágyhoz sétáltam és leültem a szélére.
- Nagy gond lenne, ha előtte letusolnék - pillantott felém.
- Nem, menj csak nyugodtan.
- Ígérem sietek - mosolygott rám, majd be is zárkózott a fürdőjébe.
Én csak elterültem az ágyon és élveztem a nyugalmat. Itt végre úgy éreztem nem kell aggódnom semmi miatt, minden rendben van. Fura. Talán azért, mert Liam szobájába vagyok?  Hisz annyira látszik az egész helységen, hogy az övé. Lábamat lóbálva meredtem a semmibe.
- Angie. Angie. Ébredj! - rázogatott.
Beletelt pár percbe míg felfogtam hol is vagyok és mi történt.
- Oh... sajnálom - töröltem meg az arcom és tornáztam magam ülő helyzetbe. 
Ő csak mosolyogva figyelte vergődésem, majd mikor sikerült a művelet rendezte vonásait és arcomat pásztázta.  Nekem pedig ez idő alatt volt alkalmam őt szemügyre venni. Szokásához híven csak egy boxert viselt és mikor észrevette, hogy őt figyelem mosolya csak még hatalmasabb lett. Tudtam, hogy arra vár én szólaljak meg, hisz én kértem, hogy beszéljünk. Így vettem egy nagy levegőt és belekezdtem.
- Tudom, hogy az utóbbi időben nem úgy viselkedtem veled, ahogy megérdemelted volna. Szinte nem mondtam semmit és ennek tetejébe még jött ez a cikk is. Nem így kellett volna kezelnem ezt a helyzetet, de számomra ez tűnt egyszerűnek, hisz akárkire néztem az miattam szenvedett. Zayn elbizonytalanodott és állandóan tetováltatni jár. Honor alig emlékszik valamire és ez őt is és Niallt is kiidegeli, Harry magába forduló és zárkózott lett. Te pedig csalódtál bennem - fejeztem be. 
- Látszott rajtad mennyire megviselt és én csak segíteni szerettem volna... te pedig kizártál.
- Sajnálom! Egyszerűen csak képtelen voltam beszélni róla, mert akkor olyan volt, mintha újra átéltem volna az egészet. 
- Hagyd, hogy segítsek - kúszott közelebb hozzám. 
- És az amit írtak?
- Mostmár nem érdekel. Nem mondom azt, hogy amikor először láttam nem voltam dühös, hisz akkor hazudnék. Nagyon zavart és még most is, hogy  hirtelen ilyen közel kerültetek egymáshoz Zaynnel. Úgy érzem, hogy elvehet tőlem - vallotta be.
- Nincs okod rá, hogy ilyeneket gondolj. Számomra Zayn olyan, mintha a bátyám lenne és erre az utóbbi napok csak ráerősítettek. 
Örülök, hogy végre átbeszéltük  ezeket a dolgokat, nem akartam őt elveszíteni. Szükségem volt rá. Liam is pár percig gondolkodott, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve kezei a combomra csúsztak és a következő pillanatban már az ölébe is találtam magam. Számból egy halknak egyáltalán nem mondható kacaj csúszott ki tette miatt.
- Angel mások alszanak. Tessék csendben maradni! - dorgált le.
- Bocsánat - tapasztottam számra kezem.
- Úgy tűnik ez nem igazán megy a Kisasszonynak. Na majd én segítek - ajánlkozott azonnal. 
- Mégis hogy gondolja a fiatalember? - szálltam be a játékba.
Közelebb húzott magához, majd a következő percben már szenvedélyes csókban forrtunk össze.

2 megjegyzés:

  1. Elképesztő lett! Alig várom a következőt és örülök, hogy újra boldog mindenki. Siess!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kiràly!! Minnél hamarabb hozz kövit!

    VálaszTörlés